Contact TPL Suceava

Pentru sugestii sau sesizări ne puteţi contacta la:           Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. sau Tel/Fax(secretariat): 0330 401 442

SC TRANSPORT PUBLIC LOCAL SA 
Str. Traian Vuia nr. 5 A, Suceava, 720 021, ROMANIA

 

Formular de contact

refresh

Important

Mesajele anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petiţionarului nu se iau în considerare (art. 7 din OG nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările ulterioare). Deasemenea mesajele care conţin cuvinte injurioase nu se iau în considerare. Petiţionarul îsi asumă întreaga responsabilitate pentru datele furnizate.

Prin PETIŢIE se înţelege cererea, reclamaţia, sesizarea sau propunerea formulată în scris ori prin poşta electronică, pe care un cetăţean sau o organizaţie legal constituită o poate adresa autorităţilor şi instituţiilor publice centrale şi locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor şi ale celorlalte organe centrale, companiilor si societăţilor naţionale, societăţilor comerciale de interes judeţean sau local, precum şi regiilor autonome, denumite în continuare autorităţi şi instituţii publice. (art. 2 din OG nr. 27/2002 privind reglementarea activităţii de soluţionare a petiţiilor cu modificările ulterioare).

Transport Public Local Suceava

Pagina oficială a societății de transport public - TPL SA Suceava - dezvoltată pentru TPL Suceava
Str. Traian Vuia nr. 5 A, Suceava, ROMÂNIA  -  Tel/Fax(secretariat): 0330 401 442  -  pagina de contact

TRANSPORT PUBLIC LOCAL SA | CUI 17791716 | J33/966/2005

Sunteți aici:Acasă Contact